Skip to content

Oktatás és tanácsadás

blank

A TI fontos célja, hogy szakmai segítséget nyújtson az üzleti átláthatóságot fejleszteni kívánó gazdálkodó szervezetek számára. A TAS (Training and Advisory Services) lehetőséget ad az alapértékek társadalmi bázisának szélesítésére is a cégek munkavállalóin keresztül.

Szolgáltatásainkról az alábbi linkeken tájékozódhat:

E-LEARNING TANANYAG ÁLLAMI VÁLLALATOK SZÁMÁRA »

A Transparency International Magyarország számos állami cégnél vizsgálta meg, hogy mennyire tartják be a törvényi előírásokat, amikor az adataikat kell nyilvánosságra hozni.  Akkor a vállalatok átlagosan nagyon gyenge eredményt, a százas skálán mindössze 46 pontot értek el. Egyetlen olyan állami vállalat sem volt még tavasszal Magyarországon, amely a törvényben előírt összes adatot bemutatta volna. A TI akkor elhatározta, hogy különböző módokon segíti az állami vállalatokat abban, hogy átláthatóbban és elszámoltathatóbban működjenek. Ezért dolgoztuk ki ezt az e-learning tananyagot.

E-LEARNING TANANYAG KIS-ÉS KÖZÉPVÁLALLATOK SZÁMÁRA »

A Telenor és a Transparency International által közösen kidolgozott „KKV Kurázsi” –korrupcióellenes elektronikus tananyag kifejezetten a kis-és középvállalkozások számára nyújt segítséget a korrupció elleni küzdelemben. A tananyag elsődleges célja, hogy a felhasználók megismerjék, melyek azok a szituációk, amikor egyáltalán felmerülhet a korrupciós veszély, s legyenek tisztában a lehetséges következményekkel. Az online felületen elérhető tananyag a legfontosabb jogszabályi tudnivalók mellett számos gyakorlati, mindennapi példával segíti a hazai kkv-kat, hogy tudatos, tisztességes üzleti gyakorlatot folytathassanak. A „KKV Kurázsi” segítségével egy vállalat hatékonyan képezheti saját munkatársait, lefektetheti tisztességes és korrupcióellenes működésének alapjait akkor is, ha erre egyébként nincs külön erőforrása.

Kapcsolódó hírek

blank

Transparency – SOMA díj – várjuk a 2023-as év legjobb oknyomozói cikkeit! 

blank

Elindult a 11. oknyomozói mentorprogramunk

blank

A Direkt36 és a G7.hu újságírói nyerték az idei Transparency-Soma Díjat

blank

A 24.hu újságírója nyerte az idei Transparency-Soma Díjat

blank

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS: TRANSPARENCY-SOMA Díj – 2019 LEGJOBB OKNYOMOZÓ CIKKE

blank

Íme a negyedik újságírói mentorprogram győztesei

blank

Dezső András és Panyi Szabolcs nyerték az idei SOMA-díjat

blank

Az idei Soma-díj pályázati kiírása

blank

Diák újságírók nyomoznak

blank

Elkezdődött az oknyomozó újságírói mentorprogram

×