A TI fontos célja, hogy szakmai segítséget nyújtson az üzleti átláthatóságot fejleszteni kívánó gazdálkodó szervezetek számára. A TAS (Training and Advisory Services) lehetőséget ad az alapértékek társadalmi bázisának szélesítésére is a cégek munkavállalóin keresztül.

Szolgáltatásainkról az alábbi linkeken tájékozódhat:

E-LEARNING TANANYAG ÁLLAMI VÁLLALATOK SZÁMÁRA »

A Transparency International Magyarország számos állami cégnél vizsgálta meg, hogy mennyire tartják be a törvényi előírásokat, amikor az adataikat kell nyilvánosságra hozni.  Akkor a vállalatok átlagosan nagyon gyenge eredményt, a százas skálán mindössze 46 pontot értek el. Egyetlen olyan állami vállalat sem volt még tavasszal Magyarországon, amely a törvényben előírt összes adatot bemutatta volna. A TI akkor elhatározta, hogy különböző módokon segíti az állami vállalatokat abban, hogy átláthatóbban és elszámoltathatóbban működjenek. Ezért dolgoztuk ki ezt az e-learning tananyagot.

E-LEARNING TANANYAG KIS-ÉS KÖZÉPVÁLALLATOK SZÁMÁRA »

A Telenor és a Transparency International által közösen kidolgozott „KKV Kurázsi” –korrupcióellenes elektronikus tananyag kifejezetten a kis-és középvállalkozások számára nyújt segítséget a korrupció elleni küzdelemben. A tananyag elsődleges célja, hogy a felhasználók megismerjék, melyek azok a szituációk, amikor egyáltalán felmerülhet a korrupciós veszély, s legyenek tisztában a lehetséges következményekkel. Az online felületen elérhető tananyag a legfontosabb jogszabályi tudnivalók mellett számos gyakorlati, mindennapi példával segíti a hazai kkv-kat, hogy tudatos, tisztességes üzleti gyakorlatot folytathassanak. A „KKV Kurázsi” segítségével egy vállalat hatékonyan képezheti saját munkatársait, lefektetheti tisztességes és korrupcióellenes működésének alapjait akkor is, ha erre egyébként nincs külön erőforrása.

Adományozás Newsletter signup

Hírlevél feliratkozás

Kérjen tőlünk naprakész információkat!

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat!