A Transparency International Magyarország azért hozta létre a Vállalati Támogatói Fórumot (CSF), hogy közös platformot teremtsen azoknak a cégeknek, melyek törekszenek az etikus, transzparens és elszámoltatható működésre, és ezúton kívánnak követendő példaként szolgálni a többi üzleti szereplő számára.

Feltételek

A CSF tagság ajánlás és meghívás alapján történik, amely megköveteli a vállalatoktól a korrupció-elleni fellépést, feddhetetlenséget a vállalat vezetésében és felelős társaságirányítás kialakítását. A CSF tagsághoz legalább egy CSF tag ajánlása szükséges. Minden meghívott részvevőnek alá kell írnia egy támogatási megállapodást, mielőtt a Fórumhoz csatlakozna. A tagoknak törekedniük kell a TI Vesztegetésellenes Üzletpolitikai Irányelvek elnevezésű (angolul: Business Principles Countering Bribery) dokumentumában foglaltak betartására.

Előnyök

A tagok az alábbi előnyökből részesülhetnek:

  • Ingyenes részvételi lehetőség a TI rendezvényein 2 fő részére
  • Meghívó a nemzetközi TI-mozgalom által szervezett korrupcióellenes rendezvényekre
  • Éves, auditált jelentések a TI tevékenységéről és pénzügyeiről
  • Cégnév és logó feltüntetése a TI honlapján és egyéb promóciós anyagain
  • A cég feltüntetheti a „a Transparency International Magyarország Alapítvány támogatója”; „a Transparency International Magyarország Vállalati Támogatói Fórumának tagja” megnevezést a honlapján
  • TI közérdekű bejelentők forródrótja (igény szerint, külön megállapodás alapján)
  • További, igényre szabott kurzusok a cég menedzsmentjével történt egyeztetés alapján (igény szerint, külön megállapodás alapján)

Tagdíjak

A Vállalati Támogatói Fórumnak nincs külön tagsági díja. A Támogatási Megállapodás tartalma szerint az éves támogatási díj a forgalom alapján a következő:

Forgalom

Minimális éves díj

0-1 milliárd HUF/év: 500 000 HUF
1-10 milliárd HUF/év: 1 000 000 HUF
10-25 milliárd HUF/év: 1 500 000 HUF
25-50 milliárd HUF/év: 2 000 000 HUF
50- vagy afelett HUF/év: 2 000 000 HUF vagy afelett

CSF tagok
Adományozás Newsletter signup

Hírlevél feliratkozás

Kérjen tőlünk naprakész információkat!

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat!