Skip to content

Pályázatok

blank

Merülj el a korrupciógyanús közbeszerzésekben és nyerj egy drónt!

A Red Flags a Transparency International Magyarország, a K-Monitor, és a PetaByte közösen kifejlesztett alkalmazása, amely segít megtalálni a korrupciós kockázatokat tartalmazó közbeszerzési eljárásokat különféle algoritmusok, indikátorok alapján. (Részletes leírás itt.) Az, hogy egy közbeszerzési dokumentum kockázatot tartalmaz, természetesen nem jelenti automatikusan azt, hogy az eljárás korrupt, inkább egy erős jelzés, hogy érdemes odafigyelni bizonyos részleteire.

Pályázati felhívás – Oknyomozói mentorprogram

A Transparency International Magyarország Alapítvány oknyomozó mentorprogramjának keretében pályázatot hirdet az újságírás iránt elkötelezett hallgatók számára. E felhívással a szervezet célja, hogy sikeres szakmai együttműködést építsen mentorok és az újságírás iránt érdeklődő, de tapasztalattal még nem rendelkező hallgatók, mentoráltak között.

Új határidő! Újságírói mentorprogram indul hallgatóknak

A Transparency International Magyarország Alapítvány és a Független Médiaközpont pályázatot hirdet az újságírás iránt elkötelezett hallgatók számára. E felhívással a két szervezet célja, hogy sikeres szakmai együttműködést építsen mentorok és az újságírás iránt érdeklődő, de tapasztalattal még nem rendelkező hallgatók, mentoráltak között.

Lobbizz velünk!

A Transparency International Magyarország pályázati kiírása

Figyeljük együtt, hogy mennyit költenek a pártok!

Segíts nyomon követni a 2014-es parlamenti választások kampányköltéseit! Olyan fiatalokat keresünk, akik saját városukban szívesen monitoroznák a kampányt, és hozzájárulnának a 2010-ből már jól ismert www.kepmutatas.hu oldalon történő országos kampánymonitorozáshoz.

Korrekt, igazságos Magyarországot akarsz?

Flashmob, dalszövegíró verseny vagy egy tematikus hét – a diákok így tiltakoznak a korrupció és az igazságtalan Magyarország ellen.  A diákok az ötleteiket a Transparency International Magyarország (TI) és a Romaversitas Alapítvány felhívására küldték be.  A cél az volt, hogy bevonják a fiatalokat a korrupció elleni harcba.

Kapcsolódó hírek

blank

Túlárazás miatt fordultunk az Integritás Hatósághoz

blank

Gyakornokokat keresünk!

blank

Panelbeszélgetést tartottunk a legfrissebb Korrupció Érzékelési Indexről

blank

A régió végén kullog Magyarország korrupciós megítélése – itt a Transparency International legfrissebb világfelmérése

blank

Pályázati felhívás: 6. Mentori program oknyomozó újságírók számára

blank

Pályázati felhívás: 6. Oknyomozó újságírói mentorprogram hallgatók számára

blank

Konferencia az EU-s pénzekről a korrupcióellenes világnap alkalmával

blank

SOMA-díj 2017: Pályázati felhívás

blank

Pályázat: Mentori program oknyomozó újságírók számára

blank

Pályázat: Oknyomozó újságírói mentorprogram hallgatók számára

×