Politikus fröccs, oknyomozós kvíz – Transparency International a Sziget Fesztiválon

A korrupció elleni harc fontosságát hangsúlyozta a Sziget Fesztiválon Gajus Scheltema, Hollandia budapesti nagykövete, valamint a francia és brit nagykövetségek képviselői a Transparency International (TI) Magyarország sajtótájékoztatóján.

A Szigeten is a korrupció ellen

A Transparency International Magyarország (TI) a Sziget Fesztiválon megtartott rendhagyó sajtótájékoztatón mutatta be, miként kívánja bevonni a fiatalokat a korrupcióellenes harcba. A TI négy – a holland, a francia, a brit és a norvég – nagykövetséggel közös rendezvényén arról is beszámolt, hogy mire költi a Norvég Civil Támogatási Alapból (NCTA) kapott támogatást.

Több, mint százan táncoltak a korrupció ellen a Szigeten

A Transparency International Magyarország egy rendhagyó táncos flashmobbal rázta fel a fesztiválozókat és hívta fel a figyelmet a korrupció elleni küzdelem fontosságára a Sziget Világzenei Nagyszínpadán. Együtt táncolt itt nagykövet, újságíró, fesztiválozó és mindenki, aki egy mutyi nélküli Magyarországon szeretne élni. A korrupcióellenes civil szervezet idei nyári kampányának célja, hogy megmozgassa és felrázza a fiatalokat.

Ideje megmozdulni és tenni a korrupció ellen!

A Transparency International Magyarország (TI) tánccal rázza fel a fiatalokat a tétlenségből és ezzel igyekszik felhívni a figyelmüket a korrupcióellenes harc fontosságára. Idén is jelen lesz a szervezet a Sziget Fesztiválon, ahol nagyszabású táncos flashmobra készül.

Nemzetközi vízi csata a korrupció ellen a Szigeten

Rendhagyó vízicsatát rendezett a Transparency International Magyarország, a brit és a norvég nagykövetség a Sziget fesztiválon. Az esemény célja az volt, hogy közösen hívják fel a fiatalok figyelmét a korrupcióellenes harc fontosságára. A Transparency International Magyarország idén először vesz részt a Sziget fesztiválon, ahol izgalmas vízicsatákkal hívja fel a fiatalok figyelmét a problémára.

Fiatalokkal és vízi csatával a korrupció ellen

A Transparency International Magyarország (TI) és a Sziget Szervezőiroda új együttműködésre lép annak érdekében, hogy közösen hívják fel a fiatalok figyelmét a korrupcióellenes harc fontosságára. A szemléletformáló rendezvények célja, hogy az ifjúság ráébredjen arra, a becsületes, korrupciómentes élet fontos, ezért pedig tenni kell. A TI idén először jelenik meg a Sziget Szervezőiroda fesztiváljain.

Adományozás Newsletter signup

Hírlevél feliratkozás

Kérjen tőlünk naprakész információkat!

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat!