Skip to content

Pályázatok – TI Akadémia

Merülj el a korrupciógyanús közbeszerzésekben és nyerj egy drónt!

A Red Flags a Transparency International Magyarország, a K-Monitor, és a PetaByte közösen kifejlesztett alkalmazása, amely segít megtalálni a korrupciós kockázatokat tartalmazó közbeszerzési eljárásokat különféle algoritmusok, indikátorok alapján. (Részletes leírás itt.) Az, hogy egy közbeszerzési dokumentum kockázatot tartalmaz, természetesen nem jelenti automatikusan azt, hogy az eljárás korrupt, inkább egy erős jelzés, hogy érdemes odafigyelni bizonyos részleteire.

Pályázati felhívás – Oknyomozói mentorprogram

A Transparency International Magyarország Alapítvány oknyomozó mentorprogramjának keretében pályázatot hirdet az újságírás iránt elkötelezett hallgatók számára. E felhívással a szervezet célja, hogy sikeres szakmai együttműködést építsen mentorok és az újságírás iránt érdeklődő, de tapasztalattal még nem rendelkező hallgatók, mentoráltak között.

Új határidő! Újságírói mentorprogram indul hallgatóknak

A Transparency International Magyarország Alapítvány és a Független Médiaközpont pályázatot hirdet az újságírás iránt elkötelezett hallgatók számára. E felhívással a két szervezet célja, hogy sikeres szakmai együttműködést építsen mentorok és az újságírás iránt érdeklődő, de tapasztalattal még nem rendelkező hallgatók, mentoráltak között.

Lobbizz velünk!

A Transparency International Magyarország pályázati kiírása

Figyeljük együtt, hogy mennyit költenek a pártok!

Segíts nyomon követni a 2014-es parlamenti választások kampányköltéseit! Olyan fiatalokat keresünk, akik saját városukban szívesen monitoroznák a kampányt, és hozzájárulnának a 2010-ből már jól ismert www.kepmutatas.hu oldalon történő országos kampánymonitorozáshoz.

Kapcsolódó hírek

Mentori program oknyomozó újságírók számára

Merülj el a korrupciógyanús közbeszerzésekben és nyerj egy drónt!

Konferencia és koncert a korrupcióellenes világnap alkalmából

Infografika pályázat – új határidő!

Pályázati felhívás – Oknyomozói mentorprogram

Diák újságírók nyomoznak

Elkezdődött az oknyomozó újságírói mentorprogram

Új határidő! Újságírói mentorprogram indul hallgatóknak

Ne tanulják el a fiatalok a korrupciót az idősebbektől!

Új határidő! Animációval a korrupció ellen – pályázat!

×