Skip to content

Válasz a CÖF adatkérésére

Válasz a CÖF adatkérésére

CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítványnak
info@civilosszefogas.hu

Tisztelt CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány!

Az elektronikus levélként 2017. év május hó 15. napján 12:09 órakor megküldött adatkérését köszönettel vettük.

A Transparency International Magyarország Alapítvány (TI Magyarország) közhasznú civil szervezet és nem az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (információszabadság törvény) által meghatározott közfeladatot ellátó szerv. Ezért a TI Magyarország nem köteles megválaszolni a CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány által feltett kérdéseket.

A TI Magyarország azonban, erre irányuló törvényi kötelezettség hiányában is, a válaszadás mellett döntött.

Az információszabadság törvény 30. § (2) bekezdésének második mondatára figyelemmel arról tájékoztatom, hogy a kérdésekre a választ megtalálja a TI Magyarország honlapján.

A CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány honlapján olvasható közlésük szerint az Átlátszó.hu által a CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítványnak feltett, azonos tartalmú kérdéseket abban az esetben fogják megválaszolni, „ha az a kölcsönösség alapján történik”. Az Átlátszó.hu által a CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítványhoz intézett kérdéscsoportra egyebek mellett a TI Magyarországtól is választ vártak.

Mivel a TI Magyarország teljesítette az önök által szabott feltételt, azt várjuk, hogy a CÖF-Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány is válaszolja meg a hozzá intézett kérdéseket.

Budapest, 2017. május 16.

Kapcsolódó oldalak

Nincsenek kapcsolódó oldalak
Kapcsolódó dokumentumok
×