Skip to content

Új év, megújult honlap

Új év, megújult honlap

Minden elemében megújult a Transparency International Magyarország honlapja. A weboldalunkra látogatók mostantól letisztult, és átlátható formában értesülhetnek a szerteágazó korrupció elleni tevékenységeinkről és a minket érintő ügyekről. 

Több évnyi használat után elérkezettnek láttuk az időt, hogy honlapunk jelentős frissítésen essen át. A mai trendeknek megfelelően weboldalunk átlátható és letisztult arculatot kapott, ahol az érdeklődők könnyebben megtalálják az őket érdeklő tartalmakat és információkat. 

És hogy mi változott? 

Áttekinthető hírek – a legfrissebb és kiemelt híreink mostantól a honlapunk tetején olvashatóak el. Emellett a látogatók kategóriánként és keresőszavak alapján is szűrhetik azokat a témákat, melyek őket érdeklik. Az olvasók emellett az aktuálisan legolvasottabb híreinket is megtalálhatják a nyitóoldal jobb oldalán. 

Kutatásaink és korrupcióval kapcsolatos adatok – kiemelt helyre került a nyitóoldalon a Korrupció Érzékelési Index (Corruption Perception Index – CPI) és a közbeszerzési adatokat összegző Tenderbajnok elnevezésű interaktív felületünk. Így az érdeklődők könnyen elérhetik az éves CPI-rangsorokat, valamint böngészhetnek a közbeszerzési adatbázisban. 

Korrupciót tapasztalt? Mostantól egyszerűbben tehet nálunk bejelentést! – A honlapunk felső menüsávjában, a Tégy a korrupció ellen! menüpontra kattintva elérheti tájékoztató anyagainkat és bejelentővédelmi megoldásainkat. A biztonságos és anonim bejelentéseket lehetővé tévő felületünk, a Merj szólni! oldal e menüpontból és a főoldalról is elérhetővé vált. 

Áttekinthető menürendszer – a weboldal tetején újragondoltuk a menü felépítését. Így a honlapunkra érkező felhasználók könnyebben megtalálják mindazon információkat, melyekre szükségük van. 

Támogass! – mostantól könnyebben, és letisztultabb felület használatával segítheti anyagilag a munkánkat az, akinek fontos a korrupció elleni küzdelem. A lehetőségek a weboldalunk jobb felső sarkában a Támogass gomb megnyomásával érhetőek el. 

További információk – a megújult honlapunk alsó sávjából mostantól még könnyebben elérhetőek a közösségi médiás felületeink. Emellett az érdeklődők a TI Magyarország hírlevelére is könnyedén feliratkozhatnak.  

A következő kérdőívben várjuk szíves észrevételeiket, javaslataikat a megújult honlappal kapcsolatban: https://forms.gle/XefknF7zBT7XkjqH6 

Minden követőnknek és érdeklődőnek kellemes böngészést kívánunk! 

Kapcsolódó oldalak

Nincsenek kapcsolódó oldalak
×