Skip to content

Figyelő Top 200

Figyelő Top 200

A Figyelő hagyományos TOP200 rendezvénysorozatát idén az üzleti tisztesség és a korrupció témája köré szervezte, melynek keretében október 11-én nagyszabású konferenciát, október 13-án pedig gálaműsort rendeztek.

A Transparency International Magyarország szakmai partnerként vett részt a rendezvénysorozatban, miután a független nemzetközi civil szervezet korrupcióval kapcsolatos kutatásai és legjobb szakmai gyakorlatainak ismerete fontos volt a résztvevő vállalatok és a rendezvény szervezői számára.

Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója az október 11-én megrendezett konferencián összegezte a Telenor-Figyelő-Transparency International által közösen a TOP200 vállalat körében végzett korrupciós kutatás eredményeit és a Transparency International 2012-ben megjelent Nemzeti Integritás tanulmányának üzleti szektorra vonatkozó megállapításait.

A konferencia témája egyedülálló volt az üzleti szektorban és a Transparency International Magyarország külön megtiszteltetésnek vette, hogy civil szervezetként képviseltethette magát egy olyan eseményen, ahol az üzleti szektorban elkötelezett vállalatvezetők voltak jelen.

Az eseménysorozat részeként, a Szépművészeti Múzeumban megrendezésre került Figyelő TOP200 gáláján kiosztották Magyarország legjobb vállalatainak járó díjakat. Az eseményen a “Telenor Etikus Vállalat” különdíját is átadták a kis-és középvállalkozások kategóriájában, amely a rendezvénysorozat idei kiemelt témájához, a korrupció kihívására adott üzleti magatartás mintákhoz kapcsolódik.  A Transparency International Magyarország a díjat odaítélő zsűri tagja volt.  A díjat Alexa Noémi és Christopher Laska, a Telenor vezérigazgatója együtt adta át az Arkon Zrt-nek.

Kapcsolódó hírek

Útmutató vesztegetésellenes üzletpolitikai irányelvek kidolgozására A Transparency International nemzetközi irányelvei, valamint magyar vállalatvezetőkkel készített...
×