Skip to content

Együttműködés a Signal Biztosító Zrt. és a Transparency International Magyarország között

Együttműködés a Signal Biztosító Zrt. és a Transparency International Magyarország között

A mai napon a SIGNAL Biztosító Zrt. a magyar biztosítók közül elsőként csatlakozott a Transparency International Magyarország Vállalati Támogatói Fórumához. Ennek olyan cégek a tagjai, amelyek törekszenek az etikus, transzparens és elszámoltatható működésre, és ezúton kívánnak követendő példaként szolgálni a többi üzleti szereplő számára. A megállapodást Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója és dr. Kálózdi Tamás, a SIGNAL Biztosító Zrt. elnök-vezérigazgatója írta alá.

A SIGNAL Biztosító hosszú távon kíván együttműködni a Transparency International Magyarországgal. A SIGNAL Biztosító anyacége, a német SIGNAL IDUNA konszern vállalati kultúrájában alapvető fontosságú az átláthatóság, az etikus magatartás, a tisztességes vállalati működés. Ez a feddhetetlenségre való törekvés jellemzi a magyar társaság működését is, amely a compliance programban is megvalósul.

A SIGNAL Biztosító továbbá, különös figyelmet fordít ügyfelei magas szintű kiszolgálásra. Ezt bizonyítja az is, hogy 2012-ben a biztositas.hu által kiírt internetes szavazáson elnyerte az Év biztosítója címet.

A megállapodás aláírásával a SIGNAL Biztosító nyilvánosan is vállalta, hogy elkötelezett a korrupciómentes, felelős és elszámoltatható cégműködés mellett.

Kapcsolódó oldalak

×