Skip to content

Az Allianz Hungária Zrt. is csatlakozott a vállalati támogatói fórumunkhoz

Az Allianz Hungária Zrt. is csatlakozott a vállalati támogatói fórumunkhoz

Az Allianz Hungária Zrt. a mai napon ünnepélyesen is csatlakozott a Transparency International Magyarország Vállalati Támogató Fórumához. Az alapítvány olyan partnernek tekinti az Allianzt, amely követendő példaként szolgál a többi üzleti szereplő számára. A megállapodást dr. Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója és Kisbenedek Péter, az Allianz Hungária Zrt. elnök-vezérigazgatója írta alá.

A Vállalati Támogatói Fórumunk immáron 12. csatlakozó tagja is nagyon jól mutatja, hogy magyar vállalatok egyre elkötelezettebbek a korrupció visszaszorításában és versenyképesség növelésében.  Tagjaink olyan cégek, amelyek törekszenek az etikus, transzparens és elszámoltatható működésre.

Új csatlakozó tagunk az Allianz Hungária Zrt. vezetőségében ilyen elkötelezett céget ismertünk meg.   Külön örülünk, hogy az Allianz Csoport a nemzetközi kutatásunk alapján is best practice-ként követendő példaként szolgál a többi üzleti szereplő számára.

Az Allianz Csoport az előkelő 10. helyet érte el az összesített ranglistán, a pénzügyi szolgáltatók közül pedig a 2. helyen végzett, a Transparency International 2012. július 10-én nyilvánosságra hozott jelentésében „Transparency in Corporate Reporting” címmel, amely a 105 legnagyobb multinacionális vállalat korrupcióellenes elkötelezettségét vizsgálta.

Kapcsolódó oldalak

×