Skip to content

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda csatlakozott a TI Vállalati Támogatói Fórumához

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda csatlakozott a TI Vállalati Támogatói Fórumához

A Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda is csatlakozott a Transparency International Vállalati Támogatói Fórumához. A vezető magyarországi ügyvédi iroda ugyanis fontosnak tartja, hogy az üzleti élet működése kiszámítható és mindenki számára átlátható legyen. A megállapodást Martin József Péter a Transparency International Magyarország új ügyvezető igazgatója és Dr. Lakatos Péter, a Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda vezetője írták alá.

A Vállalati Támogatói Fórum célja, hogy a magyarországi vállalatok csatlakozásukkal a nyilvánosság előtt is vállalják a korrupció elleni küzdelmet. A Vállalati Támogatói Fórum tagjai azok lehetnek, akik kinyilvánítják, hogy saját üzleti tevékenységükben tartózkodnak a korrupciótól, s ehhez olyan belső szabályzatokat, képzési rendszereket, ellenőrzési megoldásokat alkalmaznak, amelyek folyamatosan biztosítják e cél megvalósítását.

Az Ügyvédi Iroda számára kiemelt jelentőségű téma az átlátható üzleti működés erősítése, ezt szem előtt tartva vállalta el Dr. Lakatos Péter az AmCham, az Amerikai-Magyar Kereskedelmi Kamara Átláthatósági Bizottságának vezetését 2010 és 2012 között és a bizottság elnökeként folyamatos küzdelmet folytatott az átláthatóság erősítéséért, így egy nyilvános korrupció-ellenes AmCham nyilatkozat elfogadásért is.

Örömünkre szolgál, hogy legújabb tagunk számára – aki elsőként csatlakozott ügyvédi irodaként a Vállalati Támogatói Fórumhoz – az általános közvélekedéssel szemben fontos, hogy egyre több vállalat tegyen hitet a nyilvánosság előtt és támogassa az átlátható üzleti működést.

Kapcsolódó oldalak

×