A FIVOSZ és a TI együttműködése

Együttműködési megállapodást írt alá a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetsége és a Transparency International Magyarország.

Az együttműködés célja a két szervezet tagjai – így a vállalkozások, vállalkozók, különös tekintettel a fiatal vállalkozók – munkájának segítése, érdekeik képviselete, partnerkapcsolataik bővítése, versenyképességük növelése és gyarapodásuk érdekében.

Magyarország versenyképességének záloga, ha a vállalkozások etikusan és korrupciómentesen működnek, elősegítve így a tiszta üzleti kultúra megerősítését. A Transparency International fontosnak tartja, hogy a fiatal cégvezetők, vállalkozók szem előtt tartsák az etikus, transzparens és elszámoltatható működést.

A fiatal generációban mihamarabb tudatosítani kell a korrupciómentes szemléletet, emiatt nagyon örülünk annak, hogy a FIVOSZ nyitott az együttműködésre. Célunk, hogy olyan irányelveket mutassunk a fiatal vállalkozóknak, amelyek révén hatékonyan és etikusan tudnak működni az üzleti életben, ezáltal pedig követendő példaként szolgálhatnak a többi üzleti szereplő számára is

– mondta Alexa Noémi, a Transparency International Magyarország ügyvezető igazgatója.

Azt szeretnénk, hogy a fiatalok minél szélesebb körben ismerjék meg a TI nemzetközi tapasztalatait, és legyen egy őszinte párbeszéd közöttük a témáról

– mondta Kovács Patrik, a FIVOSZ elnöke.

Adományozás Newsletter signup

Hírlevél feliratkozás

Kérjen tőlünk naprakész információkat!

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat!