Az Európai Bizottság megbízásából a Transparency International Magyarország monitorozza az M6-os autópálya Bóly-Ivándárda közötti szakaszának építését. A független, civil ellenőrzés az „Integritási Megállapodások – Civil ellenőrzési mechanizmusok az uniós alapok védelméért” elnevezésű projekt keretében valósul meg.

Szeretettel meghívjuk sajtótájékoztatónkra, ahol a projektben résztvevő felek bejelentik az integritási megállapodás aláírását és ismertetik a projektet.

Résztvevők:

Vitályos Eszter – a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára

Szalóki Flórián – közlekedési operatív programokért felelős helyettes államtitkár, Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, az Irányító Hatóság képviseletében, mint az integritási megállapodás ellenjegyzője

Nagy Róbert Attila – vezérigazgató, Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt., mint ajánlatkérő

Martin József Péter – ügyvezető igazgató, Transparency International Magyarország, mint független civil monitor

Pascal Boijmans – főosztályvezető, Európai Bizottság Regionális és Várospolitikai Főigazgatósága

Zoë Reiter – senior projekt-vezető, Transparency International Titkársága (Berlin)

 

Helyszín:

Hotel President, 1054 Budapest, Hold utca 3-5. (Washington terem)

Időpont:

2016. október 26. 15 óra

 

Regisztrálni az emese.hortobagyi@transparency.hu email címen, vagy a +36/70-4215191-es telefonszámon lehet október 25-én 17 óráig.

 

A projekt támogatója:

blank

A projekt az Európai Bizottság támogatásával valósult meg. Bármilyen kommunikáció ami a projekttel kapcsolatban megjelenik az oldalon kizárólag a szerzők véleményét tükrözi, és az Európai Bizottság nem vonható felelősségre az itt megtalálható információk bármilyen módú felhasználásáért.

The project has been funded by the European Commission. Any publication made on this site reflects the views only of the authors, and the European Commission cannot be held responsible for any use which may be made of the information contained herein.