Fenntarthatósági Nap – Gazdasági szekció

Akvárium klub

A Fenntarthatósági Nap egy fesztiválkonferencia, ahol a szakmai beszélgetések, a kiállítás és az afterparty fő célcsoportja a fiatalok. Amiben mindez különbözik más szakmai eseménytől, az a lendület, az interaktivitás, a hiperaktivitás, és a komplexitás.

A beszélgetések résztvevőinek olyan közszereplőket (művészek, tanárok, üzleti szereplők, civil szervezetek, média szereplők, stb.) hívnak, akik szerintük valóban hozzájárulnak a fenntarthatósághoz, valamilyen kimagasló eredményt tudhatnak magukénak ezen a téren.

A rendezvény szerves része a kiállítás is, ahol előadásokon az elhangzottakat meg is lehet nézni, tapasztalni. Olyan témák merülnek tehát fel, amiről nem csak beszélni lehet, hanem konkrétan tenni is érte. Akár Magyarországon is.

A Transparency International Magyarország is a kiállító szervezetek között lesz. A standunkhoz érkezők megismerkedhetnek a munkánkkal, munkatársainkkal és még egy játékos tesztet is kitölthetnek, amelyben lemérhetik, mennyire korruptak.

A fesztivál keretében tartott előadás-sorozat gazdasági szekciójában pedig Martin József Péter, a szervezet ügyvezető igazgatója is részt vesz.

Dátum:               2017. szeptember 30. 17:00 – 18:00
Helyszín:             Akvárium klub, KisHall
Szekció:              Gazdasági szekció

moderál: Baló György

Téma: FLOW a gazdaságban – a pénz áramlása
Küllői Péter
Adományozás Newsletter signup

Hírlevél feliratkozás

Kérjen tőlünk naprakész információkat!

Hírlevelünkről bármikor leiratkozhat!