BÁZIS - Fiatalok a korrupció ellen

A Transparency International BÁZIS olyan fiatalokból álló csoport, akik fontosnak tartják a korrupciómentes, becsületes életet és szívesen tesznek is ennek érdekében. A Transparency International számos programot, kampányt szervez az üzenet népszerűsítése érdekében.
Csatlakozz! facebook.com/TransparencyInternationalBazis
Írj a bazis@transparency.hu email címre.

Dokumentumok

BÁZIS logó

Feltöltve: 2012-10-19

HÍREINK

Konferencia, színház és koncert a Korrupcióellenes Világnapon

2014-12-08 15:28:33
Ma van a Korrupcióellenes Világnap, amelynek alkalmából a Transparency International Magyarország fesztivált rendez az A38 Hajón. A konferencia után, este a TÁP Színház bemutatja a korrupciós színdarabját, utána pedig ingyenes Mary PopKids koncert várja az érdeklődőket. Vagyis mindenkihez szólunk, és mindenkit várunk. A Korrupcióellenes Világnapnak ugyanis pont ez a lényege, minél több embernek szeretnénk megmutatni, hogy küzdenünk kell a korrupció ellen.

Lobbizz velünk! - Konferencia, színház és koncert a Korrupcióellenes Világnapon

2014-12-01 08:44:45
December 9-én, a Korrupcióellenes Világnapon mindekit várunk az A38 Hajóra. Az idei téma a lobbizás. Lesz konferencia, a TÁP Színháznak egy előadása és Mary Popkids koncert. A belépés ingyenes!

Lobbizz velünk!

2014-10-07 16:11:26
Lobbizz velünk! A Transparency International Magyarország pályázati kiírása. Partner a 444.hu. Mivel azt szeretnénk, hogy Magyarországon minél több ember tudja, hogy milyen szerepet játszik a lobbizás az állam döntéseinek meghozatalakor, ezért szeretnénk ezt a folyamatot minél érzékletesebben bemutatni. Te abban segíthetsz, hogy elküldöd nekünk a lobbizással kapcsolatos történeted. Mi díjazzuk azt, a TÁP Színház pedig előadja december 9-én, az "Átláccó" Fesztiválon.

További híreink
  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10     >>    >>>


Címkefelhő

Hírlevél

Név: *
E-mail: *
hírlevél sajtóközlemények